Atentat asupra convoiului preşedintelui Mahmoud Ahmadinejad. Autorităţile iraniene dezmint informaţia

Postat la 04 august 2010 11 afişări

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, aflat într-o deplasare la Hamedan, în vestul Iranului, a supravieţuit miercuri unei tentative de atentat, afirmă site-ul conservator Khabaronline.ir, însă informaţia a fost dezminţită de autorităţile de la Teheran.

Potrivit site-ului, care nu menţionează victime, o grenadă a explodat în apropierea convoiului preşedintelui Ahmadinejad.

Dispozitivul ar fi explodat în apropierea unui microbuz care transporta jurnalişti, la o sută de metri de maşina cu care se deplasa preşedintele, care nu a fost atins, conform aceleiaşi surse.

Conform Khabaronline.ir, "atacatorul a fost arestat", în timp ce mulţimea scanda sloganuri ostile "ipocriţilor", Mujahedinii Poporului, principala organizaţie de luptă armată împotriva regimului iranian.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentat-asupra-convoiului-presedintelui-mahmoud-ahmadinejad-autoritatile-iraniene-dezmint-informatia-6769050
6769050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.