Atacul virulent al unui parlamentar la adresa românilor, într-o ţară europeană cu o comunitate uriaşă de români: „Să fie alungaţi în şuturi!”

Postat la 31 martie 2021 132 afişări

Atacul virulent al unui parlamentar la adresa românilor, într-o ţară europeană cu o comunitate uriaşă de români: „Să fie alungaţi în şuturi!”

Macarena Olona, deputata pentru Granada şi secretar general al Grupului parlamentar Vox din Congresul Deputaţilor, a declarat, luni, că românii care locuiesc ilegal „trebuie alungaţi cu şuturi în fund în momentul în care ocupă clădirile”, membra parlamentului spaniol referindu-se la situaţia din cartierul La Chana din Granada.

Macarena Olona spune că guvernanţii „au o politică ce se îndepărtează tot mai mult de nevoile spaniolilor”. „Aceşti politicienii nu au zone româneşti în cartierele lor, oameni care locuiesc ilegal în case şi care generează probleme grave de convieţuire, aşa cum se întâmplă în Chana”, a declarat Macarena Olona, potrivit La Vox de la Galicia, citat de digi24.ro.

„Vedem un cartier complet abandonat”

„Printre priorităţile noastre se numără zone din Granada, cum ar fi La Chana, pentru că dacă facem o plimbare prin Plaza de la Unidad vedem un cartier complet abandonat: este un loc în care copiii ar trebui să alerge sau persoanele în vârstă ar putea să se odihnească, care după aceea mult efort şi atâţia ani de plată a impozitelor, astăzi nu au bănci decente unde să poată sta”, a spus Olona.

Olona spune că rezidenţii spanioli au părăsit cartierul nemodernizat, pentru că imobilele nu aveau nici măcar ascensoare, acestea fiind „ocupate progresiv în majoritate de populaţia românească”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
parlamentar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.