Atac INCREDIBIL la adresa unui arbitru din România şi a românilor! "Ţigan nenorocit! Şi când te gândeşti că Irlanda de Nord i-a găzduit una din rudele împuţite!"

Postat la 11 noiembrie 2017 377 afişări

Soţia lui Corry Evans, fotbalist în naţionala Irlandei de Nord, a lansat un atac cu tentă rasistă la adresa românilor, după ce Ovidiu Haţegan a dictat eronat un penalty în meciul Irlanda de Nord - Elveţia, din barajul pentru CM 2018.

Atac INCREDIBIL la adresa unui arbitru din România şi a românilor! "Ţigan nenorocit! Şi când te gândeşti că Irlanda de Nord i-a găzduit una din rudele împuţite!"

Corry Evans a fost sancţionat pentru henţ în careu, fază controversată la care Ovidiu Haţegan a acordat penalty-ul din care elveţienii au deschis scorul. Mai mult, arbitrul român l-a avertizat pe fratele lui Jonny Evans (fost la Manchester United), iar acesta va rata meciul retur din barajul pentru CM 2018.

Irlanda de Nord - Elveţia s-a terminat 0-1, după ce Ricardo Rodriguez a transformat penalty-ul acordat de Ovidiu Haţegan. Lisa Evans, soţia celui care a provocat lovitura de pedeapsă, a izbucnit la adresa lui Haţegan şi a postat, pe contul său de Twitter, un mesaj cu tentă rasistă.

”Ţigan român nenorocit! Şi când te gândeşti că Irlanda de Nord i-a găzduit una din rudele împuţite!!! Idiot nerecunoscător! Oricum, mergem înainte”, a postat Lisa Evans.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
irlanda,
atac,
romani,
arbitru,
gazduire,
romania,
romi,
rude

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.