CONFLICT MILITAR iminent: Arabia Saudită şi Kuwaitul îşi îndeamnă cetăţenii să părăsească URGENT Libanul

Postat la 10 noiembrie 2017 234 afişări

Arabia Saudită şi Kuwaitul au somat joi propriiI cetăţeni să părăsească urgent Libanul, generând temeri privind o intervenţie militară, iar, în acest context tensionat, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a decis să se deplaseze la Riyad.

CONFLICT MILITAR iminent: Arabia Saudită şi Kuwaitul îşi îndeamnă cetăţenii să părăsească URGENT Libanul

Arabia Saudită şi Kuwaitul şi-au îndemnat cetăţenii să evite călătoriile în Liban. Cei care se află deja în această ţară au fost sfătuiţi să plece urgent.

Tensiunile Arabiei Saudite cu Yemenul şi Libanul s-au amplificat în ultimele zile. În acest context tensionat, Emmanuel Macron a decis joi să se deplaseze la Riyad, pentru o întrevedere cu prinţul moştenitor, Mohammed bin Salman.

Arabia Saudită a anunţat în urmă cu câteva zile că Libanul i-a declarat război, prin atacuri atribuite organizaţiei şiite libaneze Hezbollah.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.