ATAC în Rusia: Un bărbat a înjunghiat opt persoane în Surgut. Atacatorul a fost ucis

Autor: Andrei Ionascu Postat la 19 august 2017 172 afişări

Un bărbat a înjunghiat, sâmbătă, opt persoane în oraşul rusesc Surgut, iar atacatorul ar putea suferi de probleme psihice, an anunţat anchetatorii, relatează site-ul agenţiei Tass.

Potrivit raportului poliţiei, "un bărbat neidentificat a fugit înarmat cu un cuţit pe străzile din centrul oraşului Surgut şi a înjunghiat trecători, rănind opt persoane".

Atacatorul a fost ucis de către forţele de securitate, iar răniţii au fost transportaţi la spital, unii fiind în stare gravă.

Circumstanţele acestui incident nu au fost stabilite cu exactitate, dar din informaţiile preliminare ar fi vorba despre tentativă de omor pe fondul unor probleme psihice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
ATAC,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.