AT&T evaluează o achiziţie pe o piaţă mare din Europa

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 18 ianuarie 2013 10 afişări

Gigantul american AT&T, cu venituri anuale de aproximativ 114 mld. dolari, evaluează posibilitatea de a realiza o achiziţie în Europa, a KPN Olanda sau a Everything Everywhere - din Marea Britanie, pentru a compensa rata scăzută de creştere din SUA, scrie Wall Street Journal.

Gigantul american AT&T, cu venituri anuale de aproximativ 114 mld. dolari, evaluează posibilitatea de a realiza o achiziţie în Europa, a KPN Olanda sau a Everything Everywhere - din Marea Britanie, pentru a compensa rata scăzută de creştere din SUA, scrie Wall Street Journal. Managementul companiei are în acest moment deschiderea de a evalua un operator de pe o piaţă europeană majoră, aşa cum sunt Marea Britanie, Germania sau Olanda. "Dacă va avea loc, tranzacţia va fi realizată până la finalul anului", adaugă WSJ. Acţiunile KPN, care este controlată în proporţie de aproape 30% de miliardarul mexican Carlos Slim, au crescut cu aproape 4% pe bursă. Niciuna dintre companiile menţionate de WSJ nu au comentat informaţiile. Analiştii cred că o asemenea achiziţie ar avea sens, însă nu cred că AT&T are vreo şansă să cumpere KPN.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AT&T,
achiziţie
/actualitate/at-t-evalueaza-o-achizitie-pe-o-piata-mare-din-europa-10486556
10486556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.