ARMATA PE TOCURI. Cum se pregătesc femeile militar din Coreea de Nord pentru luptă

Postat la 12 aprilie 2013 56 afişări

Coreea de Nord are în numeroasa armată şi femei militar care se pregătesc pentru luptă, pe fondul ameninţărilor pe care Kim Jong-un le face către marile puteri ale lumii.

ARMATA PE TOCURI. Cum se pregătesc femeile militar din Coreea de Nord pentru luptă

 Coreea de Nord a difuzat noi imagini cu armata sa, de data aceasta cu femei militar care se pregătesc pentru luptă. Un element inedit în imagini sunt tocurile pe care femeile le au la încălţăminte, scrie dailymail.co.uk.

O imagine cu femei soldat patrulând de-a lungul râului Yalu în oraşul Sinuiju a stârnit interesul presei şi a amintit de femeile bodyguard ale dictatorului libian Muammar Kadhafi.

Femeile reprezintă peste 10% din armata nord-coreeană, majoritatea unităţilor de artilerie de pe coaste fiind conduse de acestea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/armata-pe-tocuri-cum-se-pregatesc-femeile-militar-din-coreea-de-nord-pentru-lupta-10739120
10739120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.