Armata israeliană a răspuns unui tir de pe teritoriul Siriei către înălţimile Golan

Postat la 21 mai 2013 28 afişări

Militari israelieni au deschis focul, în noaptea de luni spre marţi, după ce au fost ţinta unor tiruri provenind de pe teritoriul Siriei, a anunţat armata într-un comunicat.

Armata israeliană a răspuns unui tir de pe teritoriul Siriei către înălţimile Golan

 "În cursul nopţii (de luni spre marţi), o patrulă din cadrul Tzahal a fost ţinta unor tiruri, în apropiere de frontiera siriană, în Platoul Golan. Nu s-au înregistrat răniţi. Vehiculul a fost avariat. Militari din cadrul Tzahal au răspuns deschizând focul şi au atins sursa tirurilor", se arată în comunicat.

"Tzahal îşi exprimă îngrijorarea cu privire la incidente recente în nordul ţării şi a depus o plângere la forţele ONU staţionate în regiune", potrivit aceleiaşi surse.

Un incident de acelaşi tip a avut loc în noaptea de duminică spre luni, tiruri provenind de pe teritoriul Siriei atingând un sector din Platoul Golan ocupat de către Israel.

Potrivit presei locale, punctul de impact al tirurilor s-a aflat în apropierea unei patrule militare israeliene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/armata-israeliana-a-raspuns-unui-tir-de-pe-teritoriul-siriei-catre-inaltimile-golan-10891391
10891391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.