ArcelorMittal a demolat statuia lui Lenin de la combinatul Krivoi Rog

Postat la 25 februarie 2014 52 afişări

ArcelorMittal, cel mai mare producător de oţel la nivel mondial, a demolat un monument dedicat lui Vladimir Lenin amplasat la combinatul Krivoi Rog din Ucraina, urmând exemplul protestatarilor pro-Vest care au dărâmat mai multe statui ale fondatorului Uniunii Sovietice.

ArcelorMittal a demolat statuia lui Lenin de la combinatul Krivoi Rog

 Compania a anunţat că a demontat monumentul de la Crivoi Rog "pentru a asigura siguranţa angajaţilor şi a proteja clădirile companiei".

"Soarta monumentului va fi decisă conform cu legile în vigoare", se arată într-un comunicat al companiei, citat de Bloomberg.

Operaţiunile de la combinatele siderurgice şi minele de fier ale ArcelorMittal din Ucraina nu au fost afectate de protestele din ultimele luni şi de violenţele de săptămâna trecută, a precizat ArcelorMittal în comunicat.

Compania, unul dintre cei mai importanţi investitori străini din Ucraina, a adăugat că a transferat din ţară o parte dintre angajaţii străini şi pe familiile acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arcelormittal-a-demolat-statuia-lui-lenin-de-la-combinatul-krivoi-rog-12146142
12146142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.