Arădeanul care şi-a bătut crunt patronul, soţul unei prezentatoare TV, a fost arestat preventiv

Autor: Marian Buga, Andreea Tobias Postat la 06 martie 2015 154 afişări

Arădeanul reţinut după ce şi-a bătut crunt patronul - soţul unei cunoscute prezentatoare TV - şi-a recunoscut vina şi le-a declarat jurnaliştilor că a recurs la faptă "din sărăcie", afirmând şi că se droghează "ocazional", el fiind arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Agresorul patronului atelierului de tuning auto tâlhărit se numeşte Daniel Dorel Hodiş şi are 24 de ani, el fiind audiat mai multe ore de către procurori, în faţa cărora şi-a recunoscut fapta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe holurile Palatului de Justiţie din Arad, agresorul le-a declarat jurnaliştilor, vineri, în momentul în care era dus în faţa judecătorilor, că a recurs la această faptă "din sărăcie".

El a spus că patronul său i-a dat bani împrumut, pe lângă salariu, cu mai multe ocazii şi că avea nevoie din nou din cauza unor datorii, dar că i-a fost ruşine să-i mai ceară, motiv pentru care a încercat să-l tâlhărească.

El a reuşit să fure telefonul mobil al patronului, însă anchetatorii au constatat şi dispariţia portofelului, dar suspectul nu recunoaşte că l-a sustras.

Întrebat de jurnalişti dacă se droghează, Hodiş a răspuns că o face "ocazional", însă nu a răspuns dacă era sub influenţa drogurilor şi joi seară, când a comis agresiunea.

Judecătorii Tribunalului Arad au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Referitor la starea de sănătate a victimei, soţia acestuia, prezentatoarea TV Diana Costea (Mariş), a declarat corespondentului MEDIAFAX că este în continuare critică.

”Este stabil hemodinamic, dar starea este în continuare critică”, a spus soţia.

Şi medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, unde Costea a fost operat, afirmă că vor şti abia în următoarele trei zile care sunt şansele de supravieţuire ale acestuia.

Conform medicilor, victima a suferit leziuni cerebrale foarte grave, iar lovitura cu un corp dur i-a provocat o fractură de calotă craniană.

Valentin Costea este în continuare în comă, fiind susţinut în viaţă de echipamente medicale.

Acesta a fost găsit, joi seară, bătut la serviciu, inconştient şi căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deţine, având leziuni grave la cap. Cel care l-a găsit a fost un prieten care l-a vizitat la atelier şi care, constatând că uşa era încuiată, s-a uitat pe fereatră, pentru că în interior becul era aprins, şi a văzut victima căzută pe podea.

Poliţiştii şi procurorii sosiţi la faţa locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball.

Uşa atelierului era încuiată din interior, iar pompierii au reuşit să o deschisă escaladând o fereastră.

Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timişoara în comă de gradul III/IV şi a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.

Anchetatorii au audiat imediat suspectul, un angajat al atelierului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AGRESOR PATRON,
ARESTARE,
/actualitate/aradeanul-care-si-a-batut-crunt-patronul-sotul-unei-prezentatoare-tv-a-fost-arestat-preventiv-13944100
13944100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.