Aproximativ 39% din reclamaţiile Omniasig din S1 au fost întemeiate

Autor: Anelis Baciu Postat la 22 iulie 2013 45 afişări

Omniasig, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa locală a asigurărilor, a consemnat un număr de 852 de reclamaţii din partea clienţilor nemulţumiţi de gestionarea dosarelor de daună în prima jumătate a anului, iar aproximativ 39% dintre acestea au fost considerate întemeiate de Autoritatea de Supraveghere a Asigurărilor (ASF).

Aproximativ 39% din reclamaţiile Omniasig din S1 au fost întemeiate

Omniasig, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa locală a asigurărilor, a consemnat un număr de 852 de reclamaţii din partea clienţilor nemulţumiţi de gestionarea dosarelor de daună în prima jumătate a anului, iar aproximativ 39% dintre acestea au fost considerate întemeiate de Autoritatea de Supraveghere a Asigurărilor (ASF). Astfel, numărul plângerilor fundamentate primite de austriecii de la Vienna Insurance Group (VIG) care controlează compania a scăzut cu circa 76%, până la 329 în primele şase luni din 2013, comparativ cu acelaşi interval al anului trecut, iar ponderea acestora în totalul poliţelor a ajuns la 0,05%.

 

Patru companii de asigurare, Astra, Euroins, Omniasig şi Asirom, au cumulat anul trecut mai bine de 83% din numărul total de 7.405 plângeri, potrivit ASF, dintre care circa 18% au revenit austriecilor de la Omniasig.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.07.2013

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
omniasig,
reclamatii,
asigurari,
daune
/actualitate/aproximativ-39-din-reclamatiile-omniasig-din-s1-au-fost-intemeiate-11138098
11138098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.