Apple va merge întâi în sălile de cinema cu filmele proprii, înainte de a le face disponibile online

Postat la 01 octombrie 2019 52 afişări

Apple va merge întâi în sălile de cinema cu filmele proprii, înainte de a le face disponibile online

Gigantul american Apple are în plan să lanseze întâi în sălile de cinema producţiile cinematografice pe care le susţine, înainte ca acestea să fie disponibile prin intermediul propriei platforme online, conform Wall Street Journal.

Compania speră că procedând astfel va atrage mai uşor starurile din lumea filmului - regizori şi actori - către producţiile sale. Prima producţie a Apple, filmul „On the Rocks” regizat de Sofia Coppola în care rolul principal este jucat de Bill Murray, va fi lansată la jumătatea anului viitor.

Apple este cel mai recent jucător din piaţa de servicii online, pe care va intra oficial în noiembrie, cu platforma Apple TV Plus, la un tarif de 5 dolari pe lună, concurând astfel cu giganţi precum Netflix sau Disney.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apple,
online,
cinema,
sali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.