ULTIMA ORĂ: Noi detalii despre bătaia din Piaţa Constituţiei. Cine sunt oamenii şi care ar fi motivul de la care a început scandalul

Postat la 30 septembrie 2019 3980 afişări

ULTIMA ORĂ: Noi detalii despre bătaia din Piaţa Constituţiei. Cine sunt oamenii şi care ar fi motivul de la care a început scandalul

Două bande rivale, care făceau trafic de persoane în Germania, nu s-ar fi înţeles în privinţa banilor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, despre scandalul din Piaţa Constituţiei. Acesta avertizează că astfel de conflicte se pot repeta.

Liderul Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, despre scandalul cu bâte şi săbii din Piaţa Constituţiei, că a fost generat de două bande rivale care nu s-au înţeles la bani.

„Brigada de Poliţie rutieră are o patrulă post fix în Piaţa Constituţiei pentru a nu se mai face curse de maşini acolo. (...). Două clanuri rivale au convenit să se întâlnească în faţa Palatului Parlamentului pentru că e lumină şi pot să stea de vorbă fără a se lua la bătaie. Motivul (bătăii – n.r.), din ceea ce ştiu eu, e că ei au făcut trafic de persoane şi au trimis în Germania de data asta şi nu s-au înţeles la bani. S-a ajuns unde s-a ajuns”, a spus Surugiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bataie,
constitutie,
piata,
piata constitutiei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.