Apple se pregateste sa lanseze un nou iPhone

Autor: Roxana Cristea Postat la 07 iulie 2011 11 afişări

Apple Inc. va lansa in curand o noua generatie de iPhone. Mai multe persoane familiare cu situatia au declarat ca Apple a comandat mai multe componente pentru telefonul pe care vrea sa il lanseze la finalul lunii septembrie, scrie The Wall Street Journal.

Sursele au mai spus ca noul telefon va semana cu iPhone 4, insa va fi putin mai subtire si va avea o camera foto de opt megapixeli. Purtatorul de cuvant al Apple nu a vrut sa comenteze nimic cu privire la noul model de iPhone.

Zvonurile potrivit carora compania din Cupertino va lansa un telefon in viitorul apropiat au fost din ce in ce mai populare in ultima perioada datorita faptului ca la conferinta anuala a Apple, care a avut loc in iunie, nu a fost lansat niciun telefon, cum se obisnuia in trecut.

De asemenea, atunci, Steve Jobs a precizat ca in aceasta toamna vor lansa un nou sistem de operare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apple,
iPhone,
lansare
/actualitate/apple-se-pregateste-sa-lanseze-un-nou-iphone-8457843
8457843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.