Apocalipsa sau manipulare? Europa da faliment in doua saptamani!

Postat la 09 octombrie 2011 37 afişări

Robert Shapiro, un consilier al FMI, care, in trecut a fost consilier al presedintilor democrati Bill Clinton si Barack Obama, prezice prabusirea marilor banci europene, respectiv a zonei euro, in doua saptamani!

Singura solutie in viziune lui Shapiro, ar fi, evident, capitalizarea masiva a bancilor, adica, pomparea de sute de miliarde de euro de catre toate guvernele europene. Cum bani nu sunt, ar trebui tipariti (o masura in acest sens a fost adoptata de Marea Britanie, care a tiparit 75 de miliarde de lire sterline), ceea ce ar declansa o inflatie galopanta. Sau, va trebui pus la bataie aurul din rezervele de stat, ceea ce ar expune toata Uniunea la atacuri speculative.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Apocalipsa,
manipulare,
faliment,
FMI
/actualitate/apocalipsa-sau-manipulare-europa-da-faliment-in-doua-saptamani-8850764
8850764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.