Aplicaţia care valorează peste 30 de miliarde de dolari. Ar putea deveni vedetă la bursă în martie

Postat la 16 noiembrie 2016 509 afişări

Aplicaţia care valorează peste 30 de miliarde de dolari. Ar putea deveni vedetă la bursă în martie

Părintele celebrei reţele de socializare Snapchat, Snap Inc., a depus confidential actele necesare listării la bursă, sperând la o evaluare de peste 30 de miliarde de dolari, potrivit unor surse citate de New York Times. Dacă se va atinge această sumă, Snapchat ar putea deveni a treia cea mai valoroasă companie de tehnologie la debut, după Alibaba şi Facebook.

Compania doreşte să înceapă să tranzacţioneze acţiuni încă din luna martie, deşi timingul final nu a fost încă determinat.

Cererea confidenţială, depusă la Autorităţile de Reglementare din Statele Unite, vine în mijlocul unei secete de companii care au decis să se listeze.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.