APIA oferă finanţări de peste 8 milioane de euro pentru plantaţiile de viţă de vie

Postat la 09 august 2019 70 afişări

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a autorizat plata a 8,45 milioane de euro în 2019 pentru reconversia sau restructurarea plantaţiilor viticole prin Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), au anunţat reprezentanţii APIA, vineri, într-un comunicat.

APIA oferă finanţări de peste 8 milioane de euro pentru plantaţiile de viţă de vie

Fondurile sunt încă disponibile prin Programul Naţional de Sprijin (PNS) în Sectorul Vitivinicol 2019 – 2023, iar posibilii beneficiari pot să aplice pentru acestea în continuare.

APIA reaminteşte posibililor beneficiari, oportunitatea accesării fondurilor pentru finanţarea programelor de restructurare/ reconversie a plantaţiilor viticole în temeiul OMADR nr. 1508/2018.

Prin accesarea acestei măsuri, producătorii din România au posibilitatea să-şi restructureze sau modernizeze suprafeţele cu viţă-de-vie care să corespundă cerinţelor actuale ale pieţei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apia,
finantare,
plati,
restructurare,
agentie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.