Apele Române evaluează ofertele de închiriere a plajelor turistice ale Mării Negre

Autor: Laura Buciu Postat la 10 aprilie 2023 41 afişări

Apele Române evaluează ofertele de închiriere a plajelor turistice ale Mării Negre

Administraţia Naţională „Apele Române” se află în termenul legal de desfăşurare a procedurilor de deschidere şi evaluare a ofertelor de închiriere a suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024.

În conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 8/9 martie 2023 privind procedura de închiriere a suprafeţelor de plajă cu destinaţie turistică ale Mării Negre pentru sezoanele estivale 2023-2024, Administraţia Naţională „Apele Române” se află, în prezent, în termenul legal de desfăşurare a procedurilor de deschidere şi evaluare a ofertelor.

Astfel, având în vedere faptul că deschiderea ofertelor a avut loc în perioada 4-6 aprilie 2023, comisiile de evaluare a ofertelor îşi desfăşoară activitatea în perioada 4-14 aprilie 2023 (inclusiv).

Ulterior, potrivit legii, „autoritatea contractantă are obligaţia de a transmite spre publicare, prin aceleaşi mijloace de comunicare sau informare (...), un anunţ de atribuire a contractului, în termen de 5 zile calendaristice de la finalizarea procedurii de atribuire”.

Astfel, la finalizarea procedurii, autoritatea contractantă, respectiv Administraţia Naţională „Apele Române” va anunţa rezultatele inclusiv pe site-ul instituţiei www.rowater.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apele române,
plajă,
marea neagră

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.