AOL a cumparat Huffington Post pentru 315 milioane de dolari

Autor: Roxana Cristea Postat la 07 februarie 2011 9 afişări

Serviciul global de internet american AOL a cumparat Huffington Post pentru 315 milioane de dolari. Arianna Huffington va deveni redactorul sef al AOL si se va ocupa de “tot continutul AOL si Huffington Post, incluzand rubricile Stiri, Tehnologie, Femei, Local, Multicultural, Divertisment, Video si Comunitate”.

La prima vedere, aceasta achizitie este spectaculoasa, potrivit Businessinsider.com. Preluarea Huffington Post va creste audienta AOL cu 22%, conform CEO-ului AOL Tim Armstrong.

Huffington Post a fost fondat de Arianna Huffington si Ken Lerer in 2005, investitia initiala ridicandu-se la 2 milioane de dolari. Preluarea site-ului de AOL reprezinta cea mai mare achizitie a companiei dupa ce aceasta s-a separat de Time Warner in 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitii,
AOL,
Huffington Post,
internet
/actualitate/aol-a-cumparat-huffington-post-pentru-315-milioane-de-dolari-7959654
7959654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.