Anvelopele de iarnă, OBLIGATORII aici începând cu 1 noiembrie 2023. Unde a fost luată această decizie

Postat la 23 octombrie 2023 335 afişări

Anvelopele de iarnă, OBLIGATORII aici începând cu 1 noiembrie 2023. Unde a fost luată această decizie

Anvelopele de iarnă devin obligatorii în Austria, de la 1 noiembrie 2023. Astfel, chiar dacă temperaturile sunt încă blânde în această toamnă, este recomandabil să vă programaţi de pe acum o vizită la mecanic pentru schimbarea anvelopelor, dacă locuiţi în această ţară.

Cine ignoră obligaţia de a folosi anvelope de iarnă, îşi asumă sancţiuni mari. În cazuri extreme – în caz de punere în pericol – poliţiştii pot aplica astfel de sancţiuni de până la 5.000 de euro în timpul unui control în trafic.

Dacă are loc un accident de circulaţie, este de aşteptat să apară probleme şi cu compania de asigurări, scrie ziarulromanesc.de.

Anvelopele de iarnă obligatorii, de la 1 noiembrie 2023

„Conform legii, adâncimea benzii de rulare trebuie să fie de cel puţin patru milimetri pe tot parcursul iernii.Ceea ce înseamnă că, în funcţie de kilometraj, ar trebui să fie încă de aproximativ şase milimetri la schimbarea anvelopelor”, spune un expertul în trafic.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anvelope de iarna,
decizie,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.