Anunţul Wizz Air pentru România: Compania a lansat o nouă cursă. Bilete la 99 de lei! Vedeţi pe ce rută

Autor: Ioana Matei Postat la 21 decembrie 2015 30481 afişări

Anunţul Wizz Air pentru România: Compania a lansat o nouă cursă. Bilete la 99 de lei! Vedeţi pe ce rută

Compania aeriană low-cost Wizz Air a lansat, săptămâna trecută, primul zbor pe ruta Bucureşti – Glasgow. Zborul inaugural a avut loc vineri seară, iar noua rută va fi operată de două ori pe săptămână în timpul sezonului de iarnă, în zilele de luni şi vineri, urmând ca în cel de vară, care va începe la sfârşit de martie, cursa să fie operată în zilele de marţi şi duminică.      

Glasgow este cel mai mare oraş al Scoţiei, al treilea din Marea Britanie şi cel mai mare port din Regat, dar şi locul unde se află faimoasa Universitate din Glasgow. Cu un patrimoniu istoric şi cultural vast, oraşul atrage în fiecare an o mulţime de turişti din întreaga lume, în timp ce dezvoltarea mediului de afaceri, dar şi statutul său de cea mai mare piaţă din Scoţia, generează multe călătorii în scop de afaceri.

Wizz Air oferă 39 de rute spre 14 ţări din Bucureşti, care devine primul oraş din România conectat la a treia cea mai mare metropolă din Marea Britanie. Biletele pentru noua rută încep de la 99 de lei (pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anuntul-wizz-air-pentru-romania-compania-a-lansat-o-noua-cursa-bilete-la-99-de-lei-vedeti-pe-ce-ruta-14926661
14926661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.