Anunţul făcut de Ryanair. Operatorul aerian a anunţat o reducere

Autor: Ioana Matei Postat la 21 ianuarie 2019 142 afişări

Operatorul aerian low-cost Ryanair a lansat astăzi, 21 ianuarie, o promoţie cu până la 20% reducere pentru un milion de locuri din întreaga reţea, pentru călătorii în perioada februarie – mai.

Anunţul făcut de Ryanair. Operatorul aerian a anunţat o reducere

Promoţia este disponibilă până astăzi la miezul nopţii. Potrivit reprezentanţilor companiei, aceasta a fost lansată în contextul ştirilor despre „Lunea cea tristă”. „Este oficial cea mai depresivă zi a anului şi nu există o cale mai bună de a învinge aceste depresii de iarnă decât prin rezervarea unei escapade. Am lansat o promoţie masivă de “Lunea cea tristă”, cu până la 20% reducere pentru un milion de locuri din întreaga reţea de rute europene”, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
reducere,
operator,
lansare,
promotie,
locuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.