Anunţul făcut de Penny Market: deschide un nou magazin în Negreşti Oaş

Postat la 05 decembrie 2013 269 afişări

Penny Market, parte a grupului REWE, anunţă deschiderea unui nou magazin în Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare. Cumpărătorii pot participa joi la inaugurarea magazinului.

Anunţul făcut de Penny Market: deschide un nou magazin în Negreşti Oaş

Fiecare client care vizitează noul magazin în zilele de 5 şi 6 decembrie va primi un voucher de 10 lei, pe care îl poate folosi pentru cumparaturi de minimum 50 de lei, pe 9, 10 şi 11 decembrie.

Magazinul Penny Market din Negreşti Oaş este totodată al 141-lea din ţară şi a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.

Investiţia într-un magazin este de circa două milioane euro din care jumătate reprezintă costul terenului, 70% din terenurile pe care sunt construite magazinele Penny şi XXL Mega Discount aparţinând companiei.

Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activează este Lidl. În România, grupul REWE mai este prezent prin lanţul de supermarketuri Billa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
penny market,
negresti,
magazin,
inaugurare,
satu mare
/actualitate/anuntul-facut-de-penny-market-deschide-un-nou-magazin-in-negresti-oas-11742969
11742969
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.