Anunţul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinţi..

Postat la 25 februarie 2021 2512 afişări

Anunţul cutremurător făcut de Elena Cârstea: Sunt la munca de jos, am rămas fără dinţi..

Artista Elena Cârstea, în vârstă de 58 de ani, s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu 14 ani. Cântăreaţa lucrează ca agent imobiliar iar în ultima vreme, după cum mărturişeşte, şi ea a resimţit pandemia de coronavirus şi efectele ei.

Elena Cârstea s-a mutat în Statele Unite ale Americii împreună cu soţul său, Glenn Muttart, în urmă cu 14 ani. Într-o postarea pe Facebook, artista a mărturisit că duce dorul scenei şi ţării, însă susţine că momentan e greu să vină în România din cauza pandemiei de COVID-19.

Elena Cârstea: „M-am distrat zilele astea cu tot Covidul”

„Sunt la munca de jos, am rămas fără dinţi, de unde şi vorba românească ****te-n dinţi. M-am distrat zilele astea cu tot Covidul şi nu pot să vorbesc pentru că m-am pregătit de nişte implanturi şi m-au chinuit ăştia ca pe hoţii de cai. Mi-au făcut ei nişte dinţi, dar zici că sunt Sean Connery când vorbesc.Am fost puţin bolnăvioară lunile astea, dar nu a fost nimic grav şi acum sunt la serviciu, pentru două ore, la o casă interesantă, dar este loc şi de mai bine. Acum, cu frumuseţea mai ca la gară. Nu ştiu când mai ajung în ţară, cu drumurile astea, e complicat pentru toată lumea. Nu ştiu ce mai este în România, nici nu am apucat să mai urmăresc, dar sper să fiţi bine”, le-a transmis Elena Cârstea urmăritorilor săi de pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
dinti,
grecia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.