Anunţ trist despre Celine Dion! Vestea a fost dată chiar de sora artistei

Autor: Andreea Tobias Postat la 01 septembrie 2023 135 afişări

Anunţ trist despre Celine Dion! Vestea a fost dată chiar de sora artistei

Celine Dion "se roagă pentru un miracol" în timp ce se luptă pentru sănătatea ei, spune sora artistei: "Are spasme imposibil de controlat”. 

Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, a declarat pentru Hello! Canada că ea şi familia nu pot face mare lucru pentru a o ajuta pe sora ei "puternică", în vârstă de 55 de ani, şi pentru a-i "alina durerea".

"Ea face totul pentru a se recupera. Este o femeie puternică. Este o boală despre care ştim atât de puţine lucruri", a continuat Claudette: "Are spasme imposibil de controlat. (...) Nu putem face mare lucru pentru a o sprijini, pentru a-i uşura durerea. Ţinem pumnii pentru ca cercetătorii să găsească un remediu pentru această boală îngrozitoare", a împărtăşit ea.

Potrivit National Institutes of Health, sindromul persoanei rigide este o "tulburare neurologică rară şi progresivă" care poate provoca rigiditatea muşchilor din trunchi, braţe şi picioare.

Afectează aproximativ una din un milion de persoane.

Luna trecută, Claudette a dezvăluit că, în ciuda faptului că a lucrat cu "cei mai buni cercetători din domeniu", câştigătoarea premiului Grammy a înregistrat puţine îmbunătăţiri în ceea ce priveşte sănătatea sa.

"Nu putem găsi niciun medicament care să funcţioneze, dar este important să avem speranţă", a declarat Claudette pentru Le Journal de Montreal.

Celine şi-a dezvăluit diagnosticul în decembrie 2022, ceea ce a obligat-o să îşi întrerupă turneul mondial Courage World Tour.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
celine dion,
stare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.