Anunţ, pe Facebook, făcut de Ministrul Justiţiei. Ce se va construi în locul în care Ceauşescu se apucase de "Centrul de Creaţie şi Cultură - Cântarea României"

Postat la 30 noiembrie 2017 215 afişări

Ministrul Justiţiei a anunţat, miercuri, că Guvernul a aprobat memorandumul elaborat de Ministerul Justiţiei privind situaţia amplasamentului "Esplanada" din Capitală, în vederea dezvoltării Cartierului Justiţiei, în cadrul unui program de reconversie funcţională.

Anunţ, pe Facebook, făcut de Ministrul Justiţiei. Ce se va construi în locul în care Ceauşescu se apucase de "Centrul de Creaţie şi Cultură - Cântarea României"

"Guvernul României - 29. XI.2019. Memorandum - vizând situaţia amplasamentului "Esplanada", în vederea dezvoltării Cartierului Justiţiei, în cadrul unui program de reconversie funcţională. În vederea realizării acestui obiectiv: 1. Ministerul justiţiei va prelua, în condiţiile legii, terenul aflat în administrarea Ministerului Dezvoltării precum şi partea de teren din proprietatea Municipiului Bucureşti. 2. Ministerul Justiţiei va face demersurile necesare în vederea clarificării situaţiei juridice a suprafeţelor revendicate. 3. Ministerul Justiţiei va realiza demersurile necesare în vederea schimbării denumirii amplasamentului, din "Esplanada" în "Cartierul Justiţiei", se arată într-o postare a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pe pagina sa de Facebook.

În octombrie 2015, ministerul Justiţiei (MJ) a lansat în dezbatere publică proiectul Hotărâre pentru aprobarea schimbării denumirii amplasamentului obiectivului de investiţii, situat în municipiul Bucureşti, Bd. Unirii, sectorul 3, din „Esplanada” în „Cartierul Justiţiei”, precum şi a programului prioritar de reconversie funcţională a acestuia.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.