Anunţ Crucea Roşie: 1 milion de măşti sanitare au ajuns la cei care luptă împotriva răspândirii coronavirusului

Autor: Ioana Matei Postat la 27 martie 2020 67 afişări

Anunţ Crucea Roşie: 1 milion de măşti sanitare au ajuns la cei care luptă împotriva răspândirii coronavirusului

Crucea Roşie Română anunţă achiziţia a 1 milion de măşti sanitare. Acestea au ajuns în depozitul central al Crucii Roşii Române şi au fost distribuite următoarelor instituţii:  Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei de Frontiera, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Imigrări, Agenţiei Naţională de Administraţie Fiscala şi filialelor de Cruce Roşie din toată ţara. Măştile vor ajunge la personalul angajat şi la voluntarii care intră în contact direct cu persoanele afectate de COVID-19.

Valoarea achiziţiei de măşti sanitare este de 794 000 euro şi a fost realizată cu sprijinul financiar al mai multor companii naţionale:

  • ROMGAZ,
  • Societatea OIL TERMINAL SA
  • Societatea Naţională NUCLEARELECTRICA SA
  • Societatea de Producere a Energiei in Hidrocentrale HIDROELECTRICA SA
  • Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A.
  • Societatea CONPET SA Electrica Furnizare

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, organizaţia umanitară cu expertiză în intervenţia în situaţie de dezastre, este în colaborare permanentă cu autorităţile centrale şi locale şi oferă sprijin logistic, uman şi material pentru a consolida răspunsul ţării noastre în lupta cu noul coronavirus (COVID-19).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.