Gândurile lui Cristoiu: Demisia lui Costache, o lovitură electorală a Gabrielei Firea

Postat la 26 martie 2020 1387 afişări

Gândurile lui Cristoiu: Demisia lui Costache, o lovitură electorală a Gabrielei Firea

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sănătăţii vine ca urmare a faptului că seara trecută acesta a ajutat-o, fără voie, pe Gabriela Firea să câştige capital de imagine.

Redăm ideile principale din emisiunea “Gândurile lui Cristoiu”:

Demisia lui Victor Costache

Ion Cristoiu: Ce s-a întâmplat aseară a fost o lovitură electorală a Gabrielei Firea. Din sursele mele, Ludovic Orban s-a îmbolnăvit din nou de ficat, el din când în când se iveşte un pericol electoral, la fel şi Klaus Iohannis a fost nemulţumit. Deoarece adversarul politic câştigase capital electoral cu ajutorul dl Costache. Teoretic, dl Costache trebuia să i se opună. De asta i s-a cerut demisia. Nu ce a fost la Suceava, ci, în iresponssabilitatea lor Orban şi Klaus Iohannis consideră că a ajutat duşmanul politic.

Acea poveste cu cei de peste 65 de ani, care trebuie să stea în case, aceasta a fost o diversiune în laboratoatele electorale, ca să nu le spună şi astfel pentru a abate atenţia de la Diaspora. În acest fel s-a creat imaginea că cei de peste 65 de ani sunt răspânditori de viruşi. În acest fel s-a abătut atenţia de la sute de mii de români care vin din străinatate, care sunt votanţi ai lui Klaus Iohannis şi PNL.

A fost o raţiune de a împinge în plan secund, de la a atrage atenţia de la cei veniţi, mulţi au mituit la vamă şi probabil ei sunt un factor de infecţie. Politicienii, toate măsurile pe care le iau, se gândesc doar din punct de vedere electoral, ei speră că vor avea loc alegerile, nu îi preocupă să scăpăm cu viaţă din această dificultate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
lovitura,
ajutor,
capital

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.