Antreprenori locali. O companie din Craiova produce cafea pe care o vinde către 5.000 de firme

Autor: Cristina Roşca Postat la 15 octombrie 2020 282 afişări

Compania Flexpresso din Craiova pro­duce cafea de aproape 15 mil. lei pe care o vinde clienţilor per­soa­ne juri­di­ce. Firma are în portofoliu mai multe ti­puri de cafea - instant, mă­cinată sau boa­be - însă principalul pro­dus cu care a şi pornit la drum este cel al monodozelor.

Antreprenori locali. O companie din Craiova produce cafea pe care o vinde către 5.000 de firme

Compania Flexpresso din Craiova pro­duce cafea de aproape 15 mil. lei pe care o vinde clienţilor per­soa­ne juri­di­ce. Firma are în portofoliu mai multe ti­puri de cafea - instant, mă­cinată sau boa­be - însă principalul pro­dus cu care a şi pornit la drum este cel al monodozelor.

„În cea mai mare parte, soluţia POD single serve se utilizează în acele spaţii care vând cafea preparată ori fo­losită pentru consumul propriu al anga­jaţilor clienţilor noştri“, spune Şerban Andrei, fondatorul şi acţionarul majo­ritar al companiei Flexpresso.

Compania are aproximativ 5.000 de clienţi ce provin din toate domeniile de ac­tivitate. E vorba de clienţi atât din me­diul rural, cât şi urban, de birouri ale unor afaceri mici, dar şi de birouri din bănci ori din mediul corporate, sunt atât chioşcuri, baruri ori cafenele cât şi per­soane fizice, spune fondatorul afa­cerii. Produsele sunt şi vândute on­line pe site-ul companiei. Afacerea presu­pu­ne încheierea unor contracte cu cli­enţi din diverse zo­ne economice şi pri­vate, prin care apa­ra­tele de cafea aduse din Italia sunt fur­ni­zate clienţilor sub un con­tract de co­mo­dat, întreţinerea şi re­pa­raţiile nece­sa­re rămânând în sarcină Flexpresso, cli­en­ţii având doar obligaţia de a cum­păra de la firma craioveană cafeaua şi acce­soriile de preparare. 

Fabrica Flexpresso este amplasată în Craiova, iar numărul total de angajaţi este momentan de 80. Activitatea de producţie nu angajează un personal numeros, datorită gradului mare de automatizare, un număr semnificativ de angajaţi activând în departamentele de vânzări şi cel de tehnic-reparaţii.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

ALEPH STORY: Muncitori, căutăm patrie. O discuţie cu Adelina Mihai, jurnalist şi Irina Ursu, editor-prezentator STIU, despre afirmaţia lui Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, că Ungaria ne fură forţă de muncă

ZF.ro
Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri de 80% la peste 3.000 de mărci Este OFICIAL! Un nou brand de modă cu preţuri mici a intrat în România. Reduceri de 80% la peste 3.000 de mărci
Criza accelerează puternic aceste joburi. În ce zonă trebuie să vă uitaţi pentru viitor
Mediafax
Ales primar, fără să ştie. Un politician din Brazilia, aflat în comă indusă din cauza Covid-19, a câştigat alegerile cu 52,6% din voturi Ales primar, fără să ştie. Un politician din Brazilia, aflat în comă indusă din cauza Covid-19, a câştigat alegerile cu 52,6% din voturi
Află care este programul principalelor lanţuri de magazine, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie
MonitorulApararii
1 Decembrie, prin ani. Povestea continuă 1 Decembrie, prin ani. Povestea continuă
Summit al "Procesului de la Berlin" - Plan de creare a unei pieţe economice comune şi a unei Agende Verzi pentru Balcanii de Vest
MonitorulPartidelor
Deputat PNL: Inevitabilul s-a produs Deputat PNL: Inevitabilul s-a produs
Tomac: Nişte golani din politică promovează de câteva zile o mare minciună
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Vinovaţii fără vină COMENTARIU Valeriu Şuhan: Vinovaţii fără vină
Victimă a violenţei domestice ne întoarcem la ei pentru că nu avem alte pârghii. Ce se află în spatele lui ”se va schimba”

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.