Antrenorul Jakob Vestergaard şi-a reziliat contractul cu Oltchim Râmnicu Vâlcea

Postat la 24 aprilie 2013 20 afişări

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat, miercuri, rezilierea pe cale amiabilă a contractului valabil până în 2014, cu antrenorul danez Jakob Vestergaard.

 Jakob Vestergaard va părăsi Oltchim la finalul actualei stagiuni, din care mai sunt de disputat două etape în Liga Naţională şi turneul final al Cupei României, în luna mai.

CS Oltchim a anunţat miercuri despărţirea oficială de antrenorul danez, care avea obiectiv câştigarea Ligii Campionilor, dar echipa s-a oprit în semifinalele competiţiei. "După un sezon cu foarte multe experienţe emoţionale, cu un meritat loc trei ocupat în Europa, jucând semifinala Ligii Campionilor şi câştigând titlul de campioană naţională cu echipa Oltchim, părţile au convenit rezilierea contractului la finalul acestui prim sezon. Motivul principal al întreruperii contractului a fost generat de problemele familiale ale antrenorului Vestergaard, deoarece acesta doreşte să petreacă mai mult timp cu fiul său încă mic, să fie alături de familie în următorii ani şi să înceapă noi proiecte personale în Danemarca", se arată în comunicatul oficial al formaţiei vâlcene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/antrenorul-jakob-vestergaard-si-a-reziliat-contractul-cu-oltchim-ramnicu-valcea-10790196
10790196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.