Antonescu: La sectorul 1 se petrece ceva comic, libertatea de exprimare poate fi constatată pe trotuar

Postat la 20 februarie 2013 12 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că la filiala sectorului 1 a partidului se petrece "ceva comic" prin faptul că are loc în fiecare zi "un tărăboi grozav legat de libertatea de exprimare", deşi nimeni nu a propus sancţiuni.

Antonescu a fost întrebat cum vede criticile formulate marţi seară la adresa sa de către Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Diana Tuşa.

"Se petrece ceva comic. Cu toate că niciodată şi la nimeni nu aţi văzut ceea ce aţi văzut la aceşti doi-trei oameni - niciodată, în niciun partid, nicăieri - chiar dacă acest spectacol continuă zi de zi, chiar dacă nimeni nici măcar nu le răspunde, darămite să-i sancţioneze sau să-i ameninţe cu ceva, e un tărăboi grozav legat de libertatea de exprimare. Libertatea de exprimare cred că o puteţi constata în fiecare seară, deja pe trotuar", a susţinut Antonescu.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că la nivelul organizaţiei PNL Sector 1 au fost transferaţi mai mulţi membri de partid de la alte organizaţii în scopul de a influenţa desemnarea delegaţilor din partea filialei la Congresul PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Antonescu,
comic,
libertatea
/actualitate/antonescu-la-sectorul-1-se-petrece-ceva-comic-libertatea-de-exprimare-poate-fi-constatata-pe-trotuar-10578147
10578147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.