ANM: Vremea în Capitală va fi rece, cu maxime de până la 4 grade

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 februarie 2021 19 afişări

Vrmea în Capitală va fi rece până miercuri, cu maxime care vor fi cuprinse între 0 şi 4 grade Celsius, potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti, emise luni de Administraţia Naţională de Meteorologie.

ANM: Vremea în Capitală va fi rece, cu maxime de până la 4 grade

ANM anunţă că până marţi la ora 8.00, vremea în Capitală va fi rece. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales seara şi noaptea, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -5...-4 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre -7 grade.

De marţi până miercuri, la ora 10.00, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă în cursul nopţii. Maximele vor fi de cel mult 1 grad, iar minimele de -9...-7 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, până în jurul valorii de -11 grade.

Probabilitatea de ninsoare va fi redusă, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
rece,
capitală

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.