ANL a vândut locuinţe prin programul "Prima Casă", valabil din octombrie, cât în patru ani

Postat la 24 aprilie 2014 41 afişări

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a vândut din octombrie până în prezent 380 de locuinţe prin "Prima Casă", în valoare de 37 milioane de lei, aproape cât vânzările totale realizate de Agenţie între anii 2009 şi 2013.

ANL a vândut locuinţe prin programul "Prima Casă", valabil din octombrie, cât în patru ani

 "Vânzările prin «Prima Casă» au mers foarte bine. În perioada de când programul «Prima Casă» a început să se adreseze şi cumpărătorilor de locuinţe de la ANL şi până în prezent, am vândut 380 de locuinţe pentru tineri de până la 35 de ani, bugetul obţinut fiind de 37 milioane de lei. Spre comparaţie, în patru ani, 2009-2014, ANL a vândut 413 locuinţe, care au adus un buget de 45 de milioane de lei", a declarat Dumitru Nancu, directorul general al ANL, la conferinţa de lansare a târgului imobiliar naţional - tIMOn.

Pentru achiziţia de locuinţe construite de ANL, plafonul de garanţii de la stat se ridică la 497 milioane de lei, circa 40% din bugetul pentru "Prima Casă".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anl-a-vandut-locuinte-prin-programul-prima-casa-valabil-din-octombrie-cat-in-patru-ani-12517340
12517340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.