ANI: Directorul executiv APIA Gorj, în stare de incompatibilitate

Postat la 28 noiembrie 2016 134 afişări

ANI: Directorul executiv APIA Gorj, în stare de incompatibilitate

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate au constatat faptul că directorul executiv al APIA Gorj, Constantin Negrea, s-a aflat în stare de incompatibilitate între 15 noiembrie 2013 – 06 martie 2015 deoarece a deţinut simultan funcţia de director APIA şi expert tehnic judiciar, potrivit A.N.I.

"Agenţia Naţionalã de Integritate a constatat faptul cã Negrea Constantin s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 15 noiembrie 2013 – 06 martie 2015 întrucât a deţinut simultan funcţia publicã de Director executiv al Agenţiei de Plãţi şi Intervenţie pentru Agriculturã - Centrul Judeţean Gorj şi calitatea de expert tehnic judiciar în specializarea agriculturã, calitate aflatã în legãturã cu atribuţiile din fişa postului acestuia", potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei Naţionale de Integritate, remis luni MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.