Angela Merkel şi Peer Steinbrück au terminat la egalitate singura lor dezbatere televizată

Postat la 02 septembrie 2013 36 afişări

Cancelarul Angela Merkel s-a arătat "suverană", în timp ce rivalul său, Peer Steinbrück, nu a mai derapat în cadrul singurei dezbateri televizate, terminată la egalitate, cu trei săptămâni înainte de alegerile legislative germane, potrivit sondajelor şi comentatorilor.

Angela Merkel şi Peer Steinbrück au terminat la egalitate singura lor dezbatere televizată

 "A fost un meci nul", a apreciat săptămânalul german Der Spiegel, în ediţia electronică. Iar, potrivit institutului de sondaje Forsa, 44% dintre germani au apreciat că Merkel a câştigat duelul, în timp ce 43% dintre ei l-au considerat învingător pe social-democratul Peer Steinbrück.

Conform unui alt sondaj, efectuat de Intrafest Dimap pentru postul de televiziune ARD, 49% dintre germani îi atribuie victoria lui Steinbrück, faţă de 44% lui Merkel.

"Cancelarul şi rivalul său au supravieţuit duelului şi nimeni nu s-a acoperit de ridicol", a remarcat pe Internet cotidianul de centru-stânga Süddeutsche Zeitung. Însă "victoria şi înfrângerea sunt adesea o chestiune de interpretare", a mai notat publicaţia germană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angela-merkel-si-peer-steinbr-ck-au-terminat-la-egalitate-singura-lor-dezbatere-televizata-11286194
11286194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.