Angela Merkel AVERTIZEAZĂ. "Mediul economic va fi mai dificil în 2013"

Postat la 31 decembrie 2012 7 afişări

Cancelarul german Angela Merkel îi avertizează pe germani că mediul economic va fi "mai dificil" în 2013 decât în 2012 şi îi îndeamnă la "răbdare" şi "curaj", în alocuţiunea de Anul Nou.

"Mediul economic nu va fi mai uşor, ci mai dificil, anul viitor. Acest lucru nu trebuie să ne descurajeze, ci, din contră, să ne stimuleze", afirmă Merkel în discursul său, care urmează să fie difuzat la televiziune luni seara. Evocând criza economică din Europa, conducătoarea celei mai importante economii europene îndeamnă la răbdare, în această alocuţiune al cărei text a fost comunicat presei duminică seara. "Reformele pe care le-am decis (în Europa) încep să producă efecte. Dar avem, în continuare, nevoie de multă răbdare. Criza este încă departe să fie depăşită", apreciază cancelarul, potrivit acestui text, difuzat de serviciul său de presă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angela-merkel-avertizeaza-mediul-economic-va-fi-mai-dificil-in-2013-10418768
10418768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.