Angajaţii Oltchim au primit salariile restante pentru octombrie, urmează avansurile pentru noiembrie

Postat la 07 decembrie 2012 10 afişări

Angajaţii combinatului Oltchim Râmnicu-Vâlcea (OLT) au primit, miercuri şi joi, salariile restante din octombrie, iar în perioada 20-21 decembrie vor încasa şi avansurile aferente lunii noiembrie, se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

"Salariaţii de la Oltchim au primit în zilele de 5-6 decembrie salariile pe luna octombrie, urmând ca în perioada 20-21 decembrie 2012, să fie achitate avansurile aferente lunii noiembrie 2012", se spune în comunicat.

Premierul VictorPonta afirma, luni, că, în momentul în care a preluat şefia Guvernului, salariaţii combinatului chimic aveau o restanţă de trei luni la plata salariilor.

Angajaţii Oltchim au protestat de mai multe ori în ultimele luni ca urmare a neîncasării salariilor şi a opririi mai multor secţii de producţie, din cauza lipsei fondurilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Angajaţi,
Oltchim,
restante,
salarii
/actualitate/angajatii-oltchim-au-primit-salariile-restante-pentru-octombrie-urmeaza-avansurile-pentru-noiembrie-10376522
10376522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.