Angajaţii Mechel Câmpia Turzii au primit prime de Paşte de câte 200 de lei

Postat la 15 aprilie 2013 11 afişări

Angajaţii Mechel Câmpia Turzii au primit prime de Paşte de 200 de lei, iar muncitorii disponibilizaţi au primit diferenţa din salariile compensatorii, acţionarul companiei susţinând că nu mai există niciun fel de întârzieri la plata drepturilor băneşti la niciuna dintre unităţile Mechel din România.

Angajaţii Mechel Câmpia Turzii au primit prime de Paşte de câte 200 de lei

 Potrivit unui comunicat transmis, luni, de acţionarul Mechel, Invest Nikarom, luni s-a finalizat procesul de achitare a tuturor restanţelor salariale la Mechel Câmpia Turzii.

"Actualii angajaţi au primit salariul restant, avansul pentru luna aprilie, dar şi prima de Paşte. De asemenea, a fost achitat în întregime restul din suma aferentă salariilor compensatorii pentru persoanele disponibilizate în luna februarie 2013.

Măsura face parte din planul de achitare integrală a obligaţiilor faţă de angajaţi şi de personalul disponibilizat anterior, plan pe care noul acţionar majoritar l-a anunţat după preluarea întreprinderilor Mechel din România. Sumele folosite provin din returnarea de TVA realizată recent de Guvernul României. Fondurile astfel obţinute au fost direcţionate cu celeritate către achitarea integrală a restanţelor salariale de la Mechel Câmpia Turzii”, se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angajatii-mechel-campia-turzii-au-primit-prime-de-paste-de-cate-200-de-lei-10748817
10748817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.