Andrei Tinu a dat in judecata familia tatalui sau si Adevarul pentru partajarea averii

Postat la 31 august 2010 35 afişări

Andrei Tinu a dat in judecata familia tatalui sau dar si Adevarul si DP Holding pentru partajarea averii, cerand inclusiv peste 400.000 de euro din profitul ziarului din 2003 si pana in 2005 dar si jumatate din actiunile de la cotidian.

Andrei Tinu le-a dat in judecata pe Anna-Maria si Tamara Tinu, dar si SC Adevarul SA si SC DP Holding, urmand ca Judecatoria sectorului 3 a Capitalei sa stabileasca data inceperii dezbaterile in acest caz.

Andrei Tinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, cere instantei sa constate ca masa de partaj se compune din 565.279 de actiuni nominative, in valoare nominala de 0,5 lei, ce reprezinta 80,673 la suta din capitalul SC Adevarul SA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andrei Tinu,
Adevarul,
judecata,
DP Holding
/actualitate/andrei-tinu-a-dat-in-judecata-familia-tatalui-sau-si-adevarul-pentru-partajarea-averii-7067428
7067428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.