ANCOM a stabilit câştigătorii licitaţiei pentru frecvenţe, dar nu-i nominalizează

Postat la 17 septembrie 2012 21 afişări

Autoritatea de reglementare în telecom (ANCOM) va organiza, vineri şi la începutul săptămânii viitoare, un număr de şapte runde de alocare a frecvenţelor, după ce luni a stabilit câştigătorii, spectrul adjudecat de fiecare, precum şi preţurile pe care le vor achita, fără să nominalizeze operatorii.

"Luni, 17 septembrie, s-a încheiat şi ultima rundă suplimentară a licitaţiei de spectru pentru alocarea frecvenţelor în benzile de 800, 900, 1.800 şi 2.600 MHz, fiind astfel determinaţi ofertanţii câştigători, blocurile generice câştigate de fiecare, precum şi preţurile de bază pe care trebuie să le plătească aceştia. Comisia anunţă că vineri, 21 septembrie şi luni, 24 septembrie, se vor organiza cele 7 runde de alocare, câte una pentru fiecare categorie de frecvenţe", se arată într-un comunicat al ANCOM.

În rundele de alocare se va stabili poziţia fiecărui bloc de frecvenţă câştigat în benzile de 800, 900, 1.800 şi 2.600 MH.

Rundele primare şi cele suplimentare, desfăşurate pe parcursul a trei zile în intervalul 10-17 septembrie, au permis determinarea numărului de blocuri generice pe care ofertanţii câştigători le-au câştigat în fiecare categorie, precum şi preţurile de bază ale blocurilor de frecvenţe respective, dar nu şi frecvenţele specifice care vor fi alocate ofertanţilor câştigători.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANCOM,
câştigătorii,
licitaţiei
/actualitate/ancom-a-stabilit-castigatorii-licitatiei-pentru-frecvente-dar-nu-i-nominalizeaza-10085937
10085937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.