Anchetatorii vor ridica toate armele deţinute de Adrian Năstase. Percheziţii la locuinţa din Zambaccian şi la Cornu

Postat la 21 iunie 2012 13 afişări

Anchetatorii vor ridica toate armele deţinute de Adrian Năstase, în acest scop urmând să fie făcute percheziţii inclusiv la locuinţa din Cornu a fostului premier, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, anchetatorii vor merge la locuinţa din Zambaccian a lui Adrian Năstase, dar şi la domeniul din Cornu deţinut de familia fostului premier, pentru a ridica toate armele deţinute de acesta, inclusiv cele de vânătoare. Pe de altă parte, anchetatorii urmează să audieze cadrele medicale care au ajuns, miercuri noapte, la locuinţa din Zambaccian, precum şi personalul care l-a preluat pe Năstase la spital, urmând să fie cerute toate documentele aferente. Fostul premier, care a fost internat de urgenţă la Spitalul Floreasca după ce a încercat, miercuri seară, să se omoare cu pistolul personal, deţine legal toate armele aflate în posesia lui, precizează aceleaşi surse.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nastase,
condamnare,
justitie,
operatie,
suicid
/actualitate/anchetatorii-vor-ridica-toate-armele-detinute-de-adrian-nastase-perchezitii-la-locuinta-din-zambaccian-si-la-cornu-9768534
9768534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.