ANCHETĂ: Firma Spanghero, la originea etichetării greşite a cărnii de cal

Postat la 15 februarie 2013 11 afişări

Firma franceză Spanghero se află la originea etichetării greşite a cărnii de cal, conform anchetei realizate de Guvernul de la Paris. Conform unor surse citate de ziarul francez Le Parisien, compania Spanghero ar fi cumpărat 42 de tone de carne de cal, la începutul lunii ianuarie, de la o firmă cipriotă.

Inspectori sanitar-veterinari vor efectua percheziţii în depozitele companiei, iar autorizaţia de funcţionare ar putea fi retrasă definitiv, a declarat ministrul Agriculturii, Stéphane Le Foll.

"Spanghero este vinovată de înselătorie economică şi va exista o acţiune în justiţie", a confirmat Benoît Hamon, ministrul pentru Protecţia consumatorului.

"Compania ştia că revindea carne de cal etichetată drept vită", a spus Hamon.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Firma Spanghero,
etichetăre greşita,
carne,
cal
/actualitate/ancheta-firma-spanghero-la-originea-etichetarii-gresite-a-carnii-de-cal-10564056
10564056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.