Anca Dragu, despre revocarea lui Voiculescu: Nu poţi face o reformă peste noapte

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 14 aprilie 2021 78 afişări

Nu poţi face o reformă peste noapte şi nu poţi face o reformă în 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupţie timp de 30 de ani, spune preşedintele Senatului, Anca Dragu, despre revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Anca Dragu, despre revocarea lui Voiculescu: Nu poţi face o reformă peste noapte

„Nu poţi face o reformă peste noapte şi nu poţi face o reformă în 4 luni într-un sistem profund îmbolnăvit de corupţie timp de 30 de ani. În ultimii ani acest minister a fost condus de oameni urmăriţi penal sau de oameni care au fost obiectul jocurilor politice pentru câteva luni ca mai apoi să fie schimbaţi. Vlad Voiculescu şi-a asumat un parcurs pe care puţini l-ar fi putut ţine în frâu. A început lupta împotriva corupţiei înrădăcinate în sistem”, transmite Anca Dragu.

Ea precizează că a fost şi va fi adepta proiectelor asumate pe termen lung susţinute prin consultare şi muncă în echipă.

„Nu ne putem clătina în faţa presiunilor sistemului şi nu ne putem clătina în faţa jocurilor politice. Interesul tuturor este ca Ministerul Sănătăţii să poată livra cele mai bune soluţii pentru grija românilor în plină pandemie. Instabilitatea în interiorul acestei instituţii nu face decât să se răsfrângă ca un domino asupra tuturor cetăţenilor”, conchide Dragu.

Premierul Florin Cîţu i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu, iar Iohannis a semnat revocarea.

De asemenea, a fost demisă şi Andreea Moldovan, secretar de stat la ministerul Sănătăţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragu,
voiculescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.