Anca Boagiu explica de ce i-a demis pe sefii de la Autoritatea Rutiera si Registrul Auto Roman

Postat la 02 octombrie 2010 19 afişări

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat sambata, referitor la decizia sa de demitere a directorului ARR, Iancu Craciunoiu, si a directorului RAR, Daniel Patentasu, ca asteapta de trei zile ca acestia sa aiba o rectie in cazul accidentului de la Tulcea si ca aceasta nu a existat.

"Nu a existat o reactie ferma la ceea ce s-a intamplat si consider ca in acest moment trebuie sa iau masuri dure, drastice, astfel incat cetateanul roman sa fie in siguranta pe drumurile Romaniei", a spus Boagiu. Patru persoane au murit, iar alte cateva zeci au ajuns la spital, miercuri dimineata, dupa ce un autobuz in care se aflau angajate ale unei firme de confectii s-a rasturnat de pe un dig din Tulcea care face legatura cu zona industriala a orasului.

Ministrul i-a eliberat din functie pe Craciunoiu si Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru pentru asigurarea sigurantei traficului. Atributiile de director general al ARR vor fi preluate temporar de catre Florian Coman Melus, iar la conducerea RAR a fost numit, tot temporar, Stancu Sotir.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anca-boagiu-explica-de-ce-i-a-demis-pe-sefii-de-la-autoritatea-rutiera-si-registrul-auto-roman-7440644
7440644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.