ANAF va demite 28 şefi din administraţii judeţene pentru ratarea ţintelor de încasări pe septembrie

Postat la 03 octombrie 2013 87 afişări

Un număr de 28 de şefi din administraţiile finanţelor publice judeţene care nu şi-au îndeplinit ţintele de încasări stabilite pentru luna septembrie din acest an vor fi demişi, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

ANAF va demite 28 şefi din administraţii judeţene pentru ratarea ţintelor de încasări pe septembrie

 "Au fost evaluaţi toţi directorii din administraţiile judeţene privind planul de încasări pe septembrie şi probabil vor fi demişi din funcţie cei care nu au performat la un nivel aşteptat", au spus sursele citate.

ANAF se află într-un proces de restructurare care presupune inclusiv restrângerea administraţiilor financiare locale, în cadrul unui proiect convenit cu Banca Mondială şi demarat de fostul preşedinte al autorităţii Şerban Pop.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/anaf-va-demite-28-sefi-din-administratii-judetene-pentru-ratarea-tintelor-de-incasari-pe-septembrie-11448695
11448695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.