Dacia a numit noi directori pentru fabricile din Mioveni

Postat la 03 octombrie 2013 48 afişări

Uzina Vehicule şi Uzina Mecanica şi Şasiuri, cele două mari unităţi de producţie situate pe platforma industrială Dacia de la Mioveni, au noi directori, începând cu luna octombrie, a anunţat joi compania deţinută de grupul francez Renault.

Dacia a numit noi directori pentru fabricile din Mioveni

 La Uzina Vehicule, Cornel Olendraru îl înlocuieşte pe Charles Morillo, care ocupă această funcţie din 2007 şi va ieşi la pensie. Olendraru, în vârstă de 43 de ani, s-a alăturat Dacia în anul 2010, în funcţia de director fabricaţie Uzina Mecanica şi Şasiuri, ulterior devenind directorul acesteia.

Conducerea Uzinei Mecanica şi Şasiuri va fi asigurată de Philippe Nottez. Acesta, în vârstă de 54 de ani, lucrează la Renault din anul 1984 şi are experienţă în fabricaţie, în diverse uzine ale Grupului. Nottez îl înlocuieşte în funcţia de director al Uzinei Mecanica şi Şasiuri pe Cornel Olendraru şi va coordona activitatea celor 3.800 de salariaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dacia-a-numit-noi-directori-pentru-fabricile-din-mioveni-11445665
11445665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.