NOUL COD RUTIER, amânat de Guvern. Amenda maximă pentru şoferi - 9.600 de lei, maxim doi ani suspendarea permisului. Ce alte sancţiuni mai sunt prevăzute

Postat la 02 octombrie 2013 63 afişări

Noul Cod rutier prevede o amendă maximă de 16.000 de lei pentru administratorii de drumuri care nu îşi îndeplinesc atribuţiile, o amendă maximă pentru şoferi de 9.600 lei şi o perioadă maximă de doi ani în cazul suspendării permisului de conducere, a anunţat miercuri ministrul de Interne, Radu Stroe. Adoptarea noului Cod rutier a fost amânată de Guvern, după o discuţie în şedinţa de miercuri, afirmă surse oficiale.

NOUL COD RUTIER, amânat de Guvern. Amenda maximă pentru şoferi - 9.600 de lei, maxim doi ani suspendarea permisului. Ce alte sancţiuni mai sunt prevăzute

 UPDATE Adoptarea noului Cod rutier a fost amânată de Guvern - surse

Adoptarea noului Cod rutier a fost amânată de Guvern, după o discuţie în şedinţa de miercuri, afirmă surse oficiale.

Ministrul Afacerilor Interne a spus că aceste sancţiuni sunt între prevederile finale incluse în proiectul noului Cod rutier, care va fi promovat sub forma unei ordonanţe de urgenţă şi adoptat miercuri în şedinţa de Guvern.

Ministrul Radu Stroe a declarat, marţi, la finalul unei şedinţe a liderilor PNL, că s-a optat, ca decizie politică, pentru promovarea noului Cod rutier prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului. El a menţionat că până miercuri se vor mai opera modificări la proiectul de act normativ.

"Vom lua în considerare amendamentele demne de a fi luat în considerare", a precizat Stroe, întrebat dacă vor mai exista modificări la proiectul privind Codul rutier.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-cod-rutier-amanat-de-guvern-amenda-maxima-pentru-soferi-9-600-de-lei-maxim-doi-ani-suspendarea-permisului-ce-alte-sanctiuni-mai-sunt-prevazute-11441136
11441136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.