ANAF include automat într-un registru firmele care nu anunţă cifra de afaceri pentru TVA la încasare

Postat la 14 decembrie 2012 15 afişări

Contribuabilii care aplică sistemul TVA la încasare şi nu depun la autorităţile fiscale până la data de 25 ianuarie a fiecărui an notificarea din care să rezulte că cifra de afaceri din anul precedent este sub plafonul de 2,25 milioane lei vor fi înregistraţi din oficiu într-un registru dedicat.

Înregistrarea din oficiu în Registrul persoanelor impozabile care aplică sistemul TVA la încasare se consideră valabilă începând cu prima zi a celei de-a doua perioade fiscale din anul următor celui în care nu a fost depăşit plafonul, dată de la care contribuabilul aplică sistemul TVA la încasare, potrivit unui proiect de ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
anaf,
firme,
tva,
incasare
/actualitate/anaf-include-automat-intr-un-registru-firmele-care-nu-anunta-cifra-de-afaceri-pentru-tva-la-incasare-10392323
10392323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.