Ana Maria Brânză a câştigat Cupa Mondială la spadă. Ea a reuşit o performanţă ce nu a mai fost atinsă de niciun sportiv

Postat la 13 iulie 2020 591 afişări

Ana Maria Brânză a câştigat Cupa Mondială la spadă. Ea a reuşit o performanţă ce nu a mai fost atinsă de niciun sportiv

Sportiva din România a încheiat competiţia pe primul loc al clasamentului, cu 176.000 de puncte, reuşind să le devanseze pe Nathalie Moellhausen, reprezentanta Braziliei, care a acumulat 157.000 de puncte, şi pe spadasina din China, Sun Yiwen, ocupanta ultimei trepte a podiumului, cu 149.000 de puncte.

Ana Maria Brânză, campioană mondială la spadă

Ana Maria Brânză a reuşit, odată cu trofeul obţinut la actuala ediţie, să câştige Cupa Mondială de spadă la seniori pentru a patra oară în carieră, performanţă ce nu a mai fost atinsă de niciun sportiv.

Până acum, spadasina din România împărţea supremaţia pentru cele mai multe Cupe Mondiale câştigate cu Laura Flesse, din Franţa, şi Emese Szasz-Kovacs, din Ungaria.

Ana Maria Brânză a fost declarată câştigătoare a Cupei Mondiale datorită clasamentului înregistrat în luna martie a acestui an, de când multe dintre competiţii au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, scrie Digisport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ana maria branza,
castigare,
cupa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.