AMN: Cod galben de averse torenţiale, descărcări electrice şi izolat grindină

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 septembrie 2022 90 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantităţi de apă însemnate, valabilă de vineri până sâmbătă seara, în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei, nord-vestul Olteniei şilocal în Transilvania.

AMN: Cod galben de averse torenţiale, descărcări electrice şi izolat grindină

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi cantităţi de apă însemnate, valabilă de vineri până sâmbătă seara, în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei, nord-vestul Olteniei şi local în Transilvania.

ANM transmite că vor fi perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi local 25...30 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii mai restrânse şi în restul ţării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anm,
avertizare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.